Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία PAUL-CHRISTOPHE βρίσκει τις ρίζες της στα 1972, οπότε και ιδρύθηκε στο Αγρίνιο από τους αδελφούς Καμμένου η βιοτεχνία γυναικείων ενδυμάτων, με στόχο να δημιουργεί μόδα χρησιμοποιώντας άριστες πρώτες ύλες από το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας διασφαλίζοντας παράλληλα την άριστη ποιότητα των ενδυμάτων μας.

Για εμάς, που αποτελούμε τη δεύτερη γενιά αυτής της εταιρίας, είναι μεγάλη η ευθύνη που φέρουμε καθώς έχει ιδιαίτερη βαρύτητα να μεταφέρεις από γενιά σε γενιά όλη την ιστορία των 50 σχεδόν χρόνων της οικογενειακής αυτής βιοτεχνίας γυναικείων ρούχων.

Η αποκλειστική επιλογή υφασμάτων από Ιταλία και Γαλλία και ο ξεχωριστός σχεδιασμό των ενδυμάτων μας εστιάζουν στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, της γυναίκας του PAUL-CHRISTOPHE.

Οι πωλήσεις άλλωστε της εταιρίας σε Κύπρο, Τσεχία και Σλοβενία μας καθιστούν συνώνυμο της γυναικείας ένδυσης και εκτός συνόρων καλύπτοντας την ανάγκη της εταιρίας για φήμη και αναγνωρισιμότητα.

Παράλληλα, στόχος είναι η δημιουργία επιτυχημένων spots στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της χώρας μας με τη μέθοδο του Franchise με τη New Business, τη μεγαλύτερη εταιρία Δημιουργίας και Ανάπτυξης Δικτύων Franchise.